Meny

  

Lunchmeny v.28

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Nötfärsbiffar med tomat- och olivsallad, oregano, tzatziki och sallad på kidneybönor
– Grillad aubergine med tomat- och olivsallad, oregano, tzatziki och sallad på kidneybönor

Tisdag

– Pocherad sej med brynt smör, citron, syrlig pepparrot, smörkokta ärtor och potatismos
– Grillad aubergine med brynt smör, citron, syrlig pepparrot, smörkokta ärtor och potatismos

Onsdag

– Helstekt kotlettrad med vitlökssmör, bakade betor, sallad på spenat- och örter från Fredriksdal

– Grillad aubergine med vitlökssmör, bakade betor, sallad på spenat- och örter från Fredriksdal

Torsdag 

– Örtstekt rostbiff med remoulad, rädisa och fransk potatissallad

– Örtbakad rotselleri med remoulad, rädisa och fransk potatissallad

Fredag

– Grillad kyckling med fetaost, zucchini, rostad paprika och örtrostad potatis

– Örtbakad rotselleri med fetaost, zucchini, rostad paprika och örtrostad potatis

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!