Meny

Lunchmeny v.38

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, brynt smör och lingon
– Morotsbiffar med potatismos, gröna ärtor, brynt smör och lingon

Tisdag

– Friterad spätta med brynt smör, kapris, rostade rödbetor och kokt potatis
– Gråärtstofu med brynt smör, kapris, rostade rödbetor och kokt potatis

Onsdag

– Grillad kyckling med ädelostsås, rostad broccoli och pasta
– Rostad broccoli med ädelostsås och pasta

Torsdag 

– Ärtsoppa med fläsklägg, fläskkorv och Giselas senap
– Ärtsoppa med tofu och Giselas senap

Fredag

– Kalvlever med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och gelé
– Morotsbiffar med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och gelé

 

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Hemmarökt lax  217
med grön sparris, örtrostad morot, citron- och örtdressing och potatissallad med vinaigrette

Giselas räksallad 205
med grön sparris, örtmarinerade belugalinser, sommarprimörer, Rhode Islanddressing och surdegskrutonger

Räkmacka 175
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!