Meny

  

Lunchmeny v.20

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Panerade nötfärsbiffar med brynt kaprissmör, svartrot och potatismos
– Stekt linstofu med brynt kaprissmör, svartrot och potatismos

Tisdag

Friterad spätta med remouladsås, gröna ärtor, kokt potatis och citron
Friterad rotselleri med remouladsås, gröna ärtor, kokt potatis och citron

Onsdag

Kalkon med dragonsås, rostad palsternacka och kokt potatis

– Stekt linstofu med dragonsås, rostad palsternacka och kokt potatis

Torsdag 

– Grillad kotlettrad med ört- och gurkdressing samt potatissallad

– Stekt linstofu med ört- och gurkdressing samt potatissallad

Fredag

– Schnitzel med citron- och sardellsmör, grönsallad och örtrostad potatis

– Friterad rotselleri med citronsmör, grönsallad och örtrostad potatis

 

Helglunch v.20

Lördag & söndag 11:00-14:00

– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, smörad blomkål, kokt potatis och gelé

– Glaserad rotselleri med gräddsås, smörad blomkål, kokt potatis och gelé

 

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!