Meny
Lunchmeny v.28
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Nötfärsbiffar med tomat- och olivsallad, oregano, tzatziki och sallad på kidneybönor
– Grillad aubergine med tomat- och olivsallad, oregano, tzatziki och sallad på kidneybönor
Tisdag
– Pocherad sej med brynt smör, citron, syrlig pepparrot, smörkokta ärtor och potatismos
– Grillad aubergine med brynt smör, citron, syrlig pepparrot, smörkokta ärtor och potatismos
Onsdag
– Helstekt kotlettrad med vitlökssmör, bakade betor, sallad på spenat- och örter från Fredriksdal
– Grillad aubergine med vitlökssmör, bakade betor, sallad på spenat- och örter från Fredriksdal
Torsdag
– Örtstekt rostbiff med remoulad, rädisa och fransk potatissallad
– Örtbakad rotselleri med remoulad, rädisa och fransk potatissallad
Fredag
– Grillad kyckling med fetaost, zucchini, rostad paprika och örtrostad potatis
– Örtbakad rotselleri med fetaost, zucchini, rostad paprika och örtrostad potatis

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!