Meny
Lunchmeny v.43
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
– Fröbakad rotselleri med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Tisdag
– Friterad spätta med tomatsås, anjovis, kapris och kokt potatis
– Panerade ärtbiffar med tomatsås, kapris och kokt potatis
Onsdag
– Kalops med kokt potatis, inlagda rödbetor och syrad grädde
– Panerade ärtbiffar med tomatsås, kapris och kokt potatis
Torsdag
– Raggmunkar med stekt varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka och pesto på pumpafrön
Fredag
– Schnitzel med bearnaisesås, vitlöksrostad blomkål och stekt potatis
– Panerad rotselleri med bearnaisesås, vitlöksrostad blomkål och stekt potatis
Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 117
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!