Meny
Lunchmeny v.41
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Högrevsgryta med tomater, rotfrukter och potatisstomp
– Vegetarisk gryta med tomater, bönor, rotfrukter och potatisstomp
Tisdag
– Friterad spätta med aioli, räkor, citron och kokt potatis
– Panerad rotselleri med aioli, citron och kokt potatis
Onsdag
– Kokt kyckling med currysås, rotfrukter, mangochutney och kokt ris
– Linsbiffar med currysås, rotfrukter, mangochutney och kokt ris
Torsdag
– Fläsklägg med buljongkokt spetskål, Giselas senap och rotmos
– Linsbiffar med spetskål, Giselas senap och rotmos
Fredag
– Schnitzel med grönpepparsås, bakad rödlök och stekt potatis
– Panerad rotselleri med grönpepparsås, bakad rödlök och stekt potatis
Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 117
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!