Meny

  

Lunchmeny v.29

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Biff Lindström med dijonsås, råstekt potatis och saltgurka
– Hemmagjord tofu på beluga linser med dijonsås, råstekt potatis och saltgurka

Tisdag

– Citronbakad torsk med vitvinssås, haricotsverts och kokt potatis
– Hemmagjord tofu på beluga linser med vitvinssås, haricotsverts och kokt potatis

Onsdag

– Helstekt kalv med grönpepparsås, vitlöksrostad broccoli och potatisgratäng

– Hemmagjord tofu på beluga linser med grönpepparsås, vitlöksrostad broccoli och potatisgratäng

Torsdag 

– Örtgravad lax med dillmajonnäs, citron, gurksallad och kokt färskpotatis

– Fröbakad rotselleri med dillmajonnäs, citron, gurksallad  och kokt färskpotatis

Fredag

– Kolgrillad fläskfilé med marinerade champinjoner, timjansås och kokt ris

– Fröbakad rotselleri med marinerade champinjoner, timjansås och kokt ris

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!