Meny

Lunchmeny v.43

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
– Fröbakad rotselleri med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Tisdag

– Friterad spätta med tomatsås, anjovis, kapris och kokt potatis
– Panerade ärtbiffar med tomatsås, kapris och kokt potatis

Onsdag

– Kalops med kokt potatis, inlagda rödbetor och syrad grädde
– Panerade ärtbiffar med tomatsås, kapris och kokt potatis

Torsdag 

– Raggmunkar med stekt varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka och pesto på pumpafrön

Fredag

– Schnitzel med bearnaisesås, vitlöksrostad blomkål och stekt potatis
– Panerad rotselleri med bearnaisesås, vitlöksrostad blomkål och stekt potatis

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  117
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!