Meny
Lunchmeny v.29
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Biff Lindström med dijonsås, råstekt potatis och saltgurka
– Hemmagjord tofu på beluga linser med dijonsås, råstekt potatis och saltgurka
Tisdag
– Citronbakad torsk med vitvinssås, haricotsverts och kokt potatis
– Hemmagjord tofu på beluga linser med vitvinssås, haricotsverts och kokt potatis
Onsdag
– Helstekt kalv med grönpepparsås, vitlöksrostad broccoli och potatisgratäng
– Hemmagjord tofu på beluga linser med grönpepparsås, vitlöksrostad broccoli och potatisgratäng
Torsdag
– Örtgravad lax med dillmajonnäs, citron, gurksallad och kokt färskpotatis
– Fröbakad rotselleri med dillmajonnäs, citron, gurksallad och kokt färskpotatis
Fredag
– Kolgrillad fläskfilé med marinerade champinjoner, timjansås och kokt ris
– Fröbakad rotselleri med marinerade champinjoner, timjansås och kokt ris

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!