Meny

Lunchmeny v.51

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Helstekt fläskkarré med anjovismör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis
– Panerad havregrynsbiff med kryddsmör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis

Tisdag

– Laxpudding med brynt smör och citronsyltad fänkål
– Panerad havregrynsbiff med kryddsmör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis

Onsdag

– Örtbakat kycklinglår med tomatsås, rostad gulbeta och pasta
– Linstofu med tomatsås, rostad gulbeta och pasta

Torsdag 

– Ärtsoppa med fläsklägg, hemgjord fläskkorv och Giselas senap
– Vegetarisk ärtsoppa med tofu, timjansrostad morot och Giselas senap

Fredag

– Schnitzel med ädelostsås, semitorkade tomater, rucola och klyftpotatis
– Panerad rotselleri med ädelostsås, semitorkade tomater, rucola och klyftpotatis

 

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!