Meny
Lunchmeny v.25
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Krämig gryta på högrev, gröna ärtor, morot, timjan, saltgurka och kokt potatis
– Vegetarisk gryta med linser, gröna ärtor, morot, timjan, saltgurka och kokt potatis
Tisdag
– Örtgravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås, syltad rödlök och citron
– Örtbiffar med dillstuvad potatis, hovmästarsås, syltad rödlök och citron
Onsdag
– Stekt varmrökt sidfläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
– Örtbiffar med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Torsdag
– Grillad kalv tri-tip, kryddsmör med örter från Fredriksdal, tomatsallad och potatiskaka
– Vegetariska örtbiffar med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Fredag
– Midsommar – se separat meny
–

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!