Meny
Lunchmeny v.51
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Helstekt fläskkarré med anjovismör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis
– Panerad havregrynsbiff med kryddsmör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis
Tisdag
– Laxpudding med brynt smör och citronsyltad fänkål
– Panerad havregrynsbiff med kryddsmör, örtbakad rödlök, stekta morötter och kokt potatis
Onsdag
– Örtbakat kycklinglår med tomatsås, rostad gulbeta och pasta
– Linstofu med tomatsås, rostad gulbeta och pasta
Torsdag
– Ärtsoppa med fläsklägg, hemgjord fläskkorv och Giselas senap
– Vegetarisk ärtsoppa med tofu, timjansrostad morot och Giselas senap
Fredag
– Schnitzel med ädelostsås, semitorkade tomater, rucola och klyftpotatis
– Panerad rotselleri med ädelostsås, semitorkade tomater, rucola och klyftpotatis
Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!