Meny

Lunchmeny v.41

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Högrevsgryta med tomater, rotfrukter och potatisstomp
– Vegetarisk gryta med tomater, bönor, rotfrukter och potatisstomp

Tisdag

– Friterad spätta med aioli, räkor, citron och kokt potatis
– Panerad rotselleri med aioli, citron och kokt potatis

Onsdag

– Kokt kyckling med currysås, rotfrukter, mangochutney och kokt ris
– Linsbiffar med currysås, rotfrukter, mangochutney och kokt ris

Torsdag 

– Fläsklägg med buljongkokt spetskål, Giselas senap och rotmos
– Linsbiffar med spetskål, Giselas senap och rotmos

Fredag

– Schnitzel med grönpepparsås, bakad rödlök och stekt potatis
– Panerad rotselleri med grönpepparsås, bakad rödlök och stekt potatis

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  117
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!