Meny

Lunchmeny v.30

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Fläskfilé med tomatsås, rostad broccoli och havreris
– Champinjonbiffar med tomatsås, rostad broccoli och havreris

Tisdag

– Panerad spätta med skagenröra, bakad rödlök och kokt potatis
– Biffar på champinjon- och linser med tomatsås och krämig potatissallad

Onsdag

– Lasagne med tomatsallad och aioli
– Vegetarisk lasagne med tomatsallad och aioli

Torsdag 

– Grillat kycklinglår med smörad buljong, inlagd kålrabbi och stompade rotfrukter
– Vegetarisk lasagne med tomatsallad och aioli

Fredag

– Schnitzel med champinjonsås, vinäger fläsk och stekt potatis
– Vegetarisk lasagne med tomatsallad och aioli

 

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Hemmarökt lax  217
med grön sparris, örtrostad morot, citron- och örtdressing och potatissallad med vinaigrette

Giselas räksallad 205
med grön sparris, örtmarinerade belugalinser, sommarprimörer, Rhode Islanddressing och surdegskrutonger

Räkmacka 175
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!