Meny
Lunchmeny v.50
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Stängt för internutbildning
– Öppnar åter 11:00 på tisdag
Tisdag
– Smörbakad spätta med vitvinssås, dillstekt svartrot och potatismos
– Bakad rotselleri med vitvinssås, dillstekt svartrot och potatismos
Onsdag
– Oxbringa med persiljestuvade grönsaker, Giselas senap, syltad pepparrot och kokt potatis
– Havregrynsbiffar med persiljestuvade grönsaker, Giselas senap, syltad pepparrot och kokt potatis
Torsdag
– Raggmunkar med stekt varmrökt fläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka, fröpesto och smetana
Fredag
– Schnitzel med champinjonsås, haricotsverts, potatisstomp smaksatt med lagrad ost
– Panerad rotselleri med champinjonsås, haricotsverts, potatisstomp med lagrad ost
Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!