Meny

Lunchmeny v.50

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Stängt för internutbildning
– Öppnar åter 11:00 på tisdag

Tisdag

– Smörbakad spätta med vitvinssås, dillstekt svartrot och potatismos
– Bakad rotselleri med vitvinssås, dillstekt svartrot och potatismos

Onsdag

– Oxbringa med persiljestuvade grönsaker, Giselas senap, syltad pepparrot och kokt potatis
– Havregrynsbiffar med persiljestuvade grönsaker, Giselas senap, syltad pepparrot och kokt potatis

Torsdag 

– Raggmunkar med stekt varmrökt fläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka, fröpesto och smetana

Fredag

– Schnitzel med champinjonsås, haricotsverts, potatisstomp smaksatt med lagrad ost
– Panerad rotselleri med champinjonsås, haricotsverts, potatisstomp med lagrad ost

 

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!