Meny
Lunchmeny v.36
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Oxrullader med varmrökt fläsk, saltgurka, senapssås, kokt potatis och gelé
– Kikärtstofu med saltgurka, senapssås, kokt potatis och gelé
Tisdag
– Giselas goda laxpudding med brynt smör, dillsallad och citron
– Linspudding med brynt smör, dillsallad och citron
Onsdag
– Grillad kyckling med ädelostsås, örtstekt broccoli och pilaffris
– Linspudding med brynt smör, dillsallad och citron
Torsdag
– Pannstekt kalvlever med konjaksstuvade champinjoner, pressgurka och rårörda lingon
– Kikärtstofu med konjaksstuvade champinjoner, pressgurka och rårörda lingon
Fredag
– Kolgrillad pluma med vitlöksrostad blomkål, rödvinssås och potatisgratäng
– Kikärtstofu med vitlöksrostad blomkål, rödvinssås och potatisgratäng

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!