Meny
Lunchmeny v.47
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Isterband med persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor och Giselas senap
– Panerade havregrynsbiffar med persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor och Giselas senap
Tisdag
– Vitvinspocherad spätta med räksås, broccoli, citron och kokt potatis
– Panerade havregrynsbiffar med örtsås, broccoli, citron och kokt potatis
Onsdag
– Kyckling med kryddig tomatsås, parmesan och pasta
– Tofu på gråärta med kryddig tomatsås, parmesan och pasta
Torsdag
– Raggmunkar med stekt varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka, fröpesto och smetana
Fredag
– Schnitzel med grönpepparsås, haricotsverts och potatismos
– Panerad rotselleri med grönpepparsås, haricotsverts och potatismos
Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!