Meny

Lunchmeny v.47

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.

Måndag

– Isterband med persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor och Giselas senap
– Panerade havregrynsbiffar med persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor och Giselas senap

Tisdag

– Vitvinspocherad spätta med räksås, broccoli, citron och kokt potatis
– Panerade havregrynsbiffar med örtsås, broccoli, citron och kokt potatis

Onsdag

– Kyckling med kryddig tomatsås, parmesan och pasta
– Tofu på gråärta med kryddig tomatsås, parmesan och pasta

Torsdag 

– Raggmunkar med stekt varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
– Raggmunkar med rostad palsternacka, fröpesto och smetana

Fredag

– Schnitzel med grönpepparsås, haricotsverts och potatismos
– Panerad rotselleri med grönpepparsås, haricotsverts och potatismos

Klassiker

Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Giselas gulaschsoppa  175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd

Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis

Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Helglunch 169 
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk 

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!