Meny
Lunchmeny v.27
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Wallenbergare med potatismos, brynt smör, lökstekta ärtor och rårörda lingon
– Fröbakad zucchini med potatismos, brynt smör lökstekta ärtor och rårörda lingon
Tisdag
– Dillbakad kolja med citronsås, smörkokt morot, räkor och kokt färskpotatis
– Fröbakad zucchini med citronsås, smörkokt morot och kokt färskpotatis
Onsdag
– Kalkon med rosmarinsvelouté, örtbakad palsternacka och risotto på havreris
– Fröbakad palsternacka med rosmarinsvelouté, örtbakad palsternacka och risotto på havreris
Torsdag
– Bakad fläsksida med libbsticka, rödkålssallad, picklade senapsfrön och persiljepotatis
– Frö-och havregrynsbiff med libbsticka, rödkålssallad, picklade senapsfrön och persiljepotatis
Fredag
– Konfiterat anklår med stuvad sommarkål, dijonsenap, rödvinssås och belugalinser
– Frö-och havregrynsbiff med stuvad sommarkål, dijonsenap, rödvinssås och belugalinser

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!