Meny
Lunchmeny v.46
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och pressgurka
– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka
Tisdag
– Bakad sej med brynt smör, rostade hasselnötter, spetskål och örtstompad potatis
– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka
Onsdag
– Ragu på fläskfärs med timjan, fänkål, citron och belugalinser
– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka
Torsdag
– Stekt kycklingbröst med tomat, fetaost, basilika och pasta
– Bakad rotselleri med tomat, fetaost, basilika och pasta
Fredag
– Stekt kalvlever med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och vinbärsgelé
– Bakad rotselleri med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och vinbärsgelé
Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)
Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!