Meny

  

Lunchmeny v.27

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Wallenbergare med potatismos, brynt smör, lökstekta ärtor och rårörda lingon
– Fröbakad zucchini med potatismos, brynt smör lökstekta ärtor och rårörda lingon

Tisdag

– Dillbakad kolja med citronsås, smörkokt morot, räkor och kokt färskpotatis
– Fröbakad zucchini med citronsås, smörkokt morot och kokt färskpotatis

Onsdag

– Kalkon med rosmarinsvelouté, örtbakad palsternacka och risotto på havreris

– Fröbakad palsternacka med rosmarinsvelouté, örtbakad palsternacka och risotto på havreris

Torsdag 

– Bakad fläsksida med libbsticka, rödkålssallad, picklade senapsfrön och persiljepotatis

– Frö-och havregrynsbiff med libbsticka, rödkålssallad, picklade senapsfrön och persiljepotatis

Fredag

– Konfiterat anklår med stuvad sommarkål, dijonsenap, rödvinssås och belugalinser

– Frö-och havregrynsbiff med stuvad sommarkål, dijonsenap, rödvinssås och belugalinser

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!