Meny
Lunchmeny v.44
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Skånsk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré
Tisdag
– Giselas laxpudding med brynt smör, dill och citron
– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré
Onsdag
– Krämig gryta på kalkon med paprika, timjan, rotselleri och kokt ris
– Soppa på gråärta med rotfrukter, nejlika och fänkål
Torsdag
– Giselas ärtsoppa med rimmat fläsklägg och hemgjord senap
– Soppa på gråärta med rotfrukter, nejlika och fänkål
Fredag
– Panerade nötfärsbiffar med pepparsås, svart vinbärsgelé och potatispuré
– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré
Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)
Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!