Meny

  

Lunchmeny v.44

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Skånsk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré

Tisdag

– Giselas laxpudding med brynt smör, dill och citron
– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré

Onsdag

– Krämig gryta på kalkon med paprika, timjan, rotselleri och kokt ris

– Soppa på gråärta med rotfrukter, nejlika och fänkål

Torsdag 

– Giselas ärtsoppa med rimmat fläsklägg och hemgjord senap

– Soppa på gråärta med rotfrukter, nejlika och fänkål

Fredag

– Panerade nötfärsbiffar med pepparsås, svart vinbärsgelé och potatispuré

– Morotsbiffar med pepparsås, bakad palsternacka och potatispuré

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!