Meny
Lunchmeny v.48
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Långkokt fläsklägg med senapssås, hyvlad morot, pepparrot och rotmos
– Matiga morotsbiffar med senapssås, hyvlad morot, pepparrot och rotmos
Tisdag
– Pocherad spätta med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis
– Matiga morotsbiffar med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis
Onsdag
– Kalkonstek med rosmarinsvelouté, rödkål, smörstekt potatis och pressgurka
– Bakad pumpa med rosmarinsvelouté, rödkål, smörstekt potatis och pressgurka
Torsdag
– Örtstekt Pluma med rataouille och ljummen bulgursallad
– Bakad pumpa med ratatouille och ljummen bulgursallad
Fredag
– Coq au vin på majskyckling med champinjoner, sidfläsk och potatismos
– Matiga morotsbiffar med champinjoner, fröpesto och potatismos
Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)
Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!