Meny

  

Lunchmeny v.48

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Långkokt fläsklägg med senapssås, hyvlad morot, pepparrot och rotmos
– Matiga morotsbiffar med senapssås, hyvlad morot, pepparrot och rotmos

Tisdag

– Pocherad spätta med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis
– Matiga morotsbiffar med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis

Onsdag

– Kalkonstek med rosmarinsvelouté, rödkål, smörstekt potatis och pressgurka

– Bakad pumpa med rosmarinsvelouté, rödkål, smörstekt potatis och pressgurka

Torsdag 

– Örtstekt Pluma med rataouille och ljummen bulgursallad

– Bakad pumpa med ratatouille och ljummen bulgursallad

Fredag

– Coq au vin på majskyckling med champinjoner, sidfläsk och potatismos

– Matiga morotsbiffar med champinjoner, fröpesto och potatismos

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!