Meny

  

Lunchmeny v.38

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, potatismos, rårörda lingon och pressgurka
– Bakad spetskål med krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis

Tisdag

– Pocherad sej med musslor, krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis
– Bakad spetskål med krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis

Onsdag

– Giselas bruna bönor med stekt varmrökt fläsk och inlagda rödbetor

– Böngryta med purjolök, morot, timjan, smetana och kokt ris

Torsdag 

– Krämig gryta på kycklinglårfilé med purjolök, morot, timjan och kokt ris

– Böngryta med purjolök, morot, timjan, smetana och kokt ris

Fredag

– Fläskschnitzel med bearnaisesås, vitlöksstekta haricotsverts och rostad potatis

– Panerad rotselleri med bearnaisesås, vitlöksstekta haricotsverts och rostad potatis

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!