Meny
Lunchmeny v.38
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.
Måndag
– Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, potatismos, rårörda lingon och pressgurka
– Bakad spetskål med krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis
Tisdag
– Pocherad sej med musslor, krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis
– Bakad spetskål med krämig vitvinssås, smörkokt morot, fänkålscrudite och kokt potatis
Onsdag
– Giselas bruna bönor med stekt varmrökt fläsk och inlagda rödbetor
– Böngryta med purjolök, morot, timjan, smetana och kokt ris
Torsdag
– Krämig gryta på kycklinglårfilé med purjolök, morot, timjan och kokt ris
– Böngryta med purjolök, morot, timjan, smetana och kokt ris
Fredag
– Fläskschnitzel med bearnaisesås, vitlöksstekta haricotsverts och rostad potatis
– Panerad rotselleri med bearnaisesås, vitlöksstekta haricotsverts och rostad potatis

Helglunch
Lördag & söndag 11:00-14:00
– SMÖRREBRÖD
KÖTT/FISK/VEG
3 STYCKEN
169KR
(75KR STYCK)

Klassiker
Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Ceasarsallad 175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk
Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad
Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Rostbiffmacka 195
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök
Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!