Meny

  

Lunchmeny v.46

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och pressgurka
– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka

Tisdag

– Bakad sej med brynt smör, rostade hasselnötter, spetskål och örtstompad potatis
– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka

Onsdag

– Ragu på fläskfärs med timjan, fänkål, citron och belugalinser

– Gryta på gråärta med rotfrukter, fänkål, smetana och saltgurka

Torsdag 

– Stekt kycklingbröst med tomat, fetaost, basilika och pasta

– Bakad rotselleri med tomat, fetaost, basilika och pasta

Fredag

– Stekt kalvlever med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och vinbärsgelé

– Bakad rotselleri med konjaksstuvade champinjoner, kokt potatis och vinbärsgelé

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!