Meny
Lunchmeny v.20
139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:00-14:00.
Måndag
– Panerade nötfärsbiffar med brynt kaprissmör, svartrot och potatismos
– Stekt linstofu med brynt kaprissmör, svartrot och potatismos
Tisdag
– Friterad spätta med remouladsås, gröna ärtor, kokt potatis och citron
– Friterad rotselleri med remouladsås, gröna ärtor, kokt potatis och citron
Onsdag
– Kalkon med dragonsås, rostad palsternacka och kokt potatis
– Stekt linstofu med dragonsås, rostad palsternacka och kokt potatis
Torsdag
– Grillad kotlettrad med ört- och gurkdressing samt potatissallad
– Stekt linstofu med ört- och gurkdressing samt potatissallad
Fredag
– Schnitzel med citron- och sardellsmör, grönsallad och örtrostad potatis
– Friterad rotselleri med citronsmör, grönsallad och örtrostad potatis

Helglunch v.20
Lördag & söndag 11:00-14:00
– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, smörad blomkål, kokt potatis och gelé
– Glaserad rotselleri med gräddsås, smörad blomkål, kokt potatis och gelé

Klassiker
Äggakaka/Barnägga 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon
Veggakaka/Barnvegga 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon
Farmors köttbullar/Barnköttbullar 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Giselas gulaschsoppa 175
på högrev med smetana, saltgurka och surdegsbröd
Fiskgratäng 179
med fisk, räkor, mornaysås och duchessepotatis
Räkmacka 185
hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor
Helglunch 169
Varje lördag och söndag lagar kockarna upp en härlig helglunch, som även erbjuds som vegetarisk
Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!