Meny

  

Lunchmeny v.36

139 kr, inkl. sallad, bröd, kaffe och kaka. Serveras 11:30-14:00.

Måndag

– Oxrullader med varmrökt fläsk, saltgurka, senapssås, kokt potatis och gelé
– Kikärtstofu med saltgurka, senapssås, kokt potatis och gelé

Tisdag

– Giselas goda laxpudding med brynt smör, dillsallad och citron
– Linspudding med brynt smör, dillsallad och citron

Onsdag

– Grillad kyckling med ädelostsås, örtstekt broccoli och pilaffris

– Linspudding med brynt smör, dillsallad och citron

Torsdag 

– Pannstekt kalvlever med konjaksstuvade champinjoner, pressgurka och rårörda lingon

– Kikärtstofu med konjaksstuvade champinjoner, pressgurka och rårörda lingon

Fredag

– Kolgrillad pluma med vitlöksrostad blomkål, rödvinssås och potatisgratäng

– Kikärtstofu med vitlöksrostad blomkål, rödvinssås och potatisgratäng

 

Helglunch

Lördag & söndag 11:00-14:00

– SMÖRREBRÖD

KÖTT/FISK/VEG

3 STYCKEN 
169KR
(75KR STYCK)

 

Klassiker

Äggakaka/Barnportion 187/117
med varmrökt stekt fläsk och rårörda lingon

Veggakaka/Barnportion 187/117
med säsongens grönsaker och rårörda lingon

Farmors köttbullar/Barnportion 175/117
med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka

Ceasarsallad  175
krispig romansallad, tomat, picklad rödlök, dressing, krutonger. Välj mellan räkor eller kyckling/fläsk

Säsongens paj 165
Vegetarisk paj med grönsaker från Fredriksdal serveras med trädgårdssallad

Räkmacka 195
På hembakat rågbröd, hemslagen majonnäs, currypicklad fänkål, inlagd rödlök ägg och räkor

Rostbiffmacka 195 
På hembakat rågbröd med rostbiff, remouladsås, pickles, pepparrot och rostad lök

Klassisk våffla 75
Serveras med sylt och grädde

Är du allergisk mot något? Säg till så gör vi vårt yttersta för att anpassa måltiden!